Pastafestijn op 10 & 11 november ’18

Hallo Chirosympathisanten

Voor wie nog een hongerken heeft:

Wij nodigen jullie van harte uit op ons pastafestijn van het Chirowerkjaar 2018 – 2019. Dit gaat door tijdens het weekend van 10 en 11 november 2018 in zaal De Reep.

Wij bieden volgende pasta’s aan: bolognaise – carbonara – pesto polo (pesto-kip) – veggie of een koude schotel. Dit kost 11 euro voor de volwassenen en voor de kinderen is dit 5 euro (bolognaise, carbonara en veggie).

Na het plaatsen van onze nieuwe lokalen, kijken we terug richting Korendries, waar heel wat herstelwerken staan te wachten. Door de groei van onze afdelingen staan ook de aankoop van enkele nieuwe vendeltenten op ons verlanglijstje. Er zijn weer heel wat plannen en nieuwe of noodzakelijke projecten, dit om samen te werken aan een warm verenigingsleven.
Zoals u misschien weet, houden wij ook jaarlijks een tombola. De opbrengst van deze tombola schenken wij zelf weg aan een goed doel, omdat we vinden dat wij als jeugdbeweging ook elders ons steentje kunnen bijdragen. Dit jaar is dat Home Magnolia, een tiental kinderen zijn lid van onze Chiro en vinden hun plaats in ons Chirohuis.

Wij hopen jullie van harte te mogen verwelkomen.

Groetjes

Chiro Sint-Bartel

–> klik ook hier voor info om kaarten te verkrijgen.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.