Paasweekend meisjes ’17

Beste ouders en chirovrienden

Binnenkort vindt ons fantastisch paasweekend weer plaats! Dit jaar vertrekken we op zondag 2 april en komen we terug op woensdag 5 april. Onze kampplaats ligt dit jaar in Pepingen.

Ter Loo

Kareelstraat 21

1674 Bellingen (Pepingen)

 

We vertrekken om 13u15 in perfect uniform op het Karmelieten. Daar krijgen jullie de precieze routebeschrijving van onze verblijfplaats en dan kunnen we allemaal samen naar daar vertrekken. Het is de bedoeling dat de kinderen door de ouders naar de verblijfplaats worden gebracht. Vanaf de Tippers gaan de leden met de fiets op kamp.
Op woensdag kunnen jullie jullie kinderen terug komen halen om 13u30. Indien er problemen zijn voor het vervoer, gelieve dan een seintje te geven aan iemand van de leiding.

 

 

Wat jullie zeker niet mogen vergeten:

  • Jullie uniform
  • Slaapzak, eventueel deken, hoeslaken en hoofdkussen (er zijn bedden ter plaatse). Vanaf Tiptiens een luchtmatras meenemen
  • Pyjama en knuffel
  • Toiletgerief (tandenborstel, tandpasta, zeep, washandje, handdoeken…)
  • Speelkledij (aangepaste kledij aan het weer: truien, T-shirts, ondergoed, kousen, jas…)
  • Schoenen
  • Kids-ID/Identiteitskaart (Bij de jongste afdelingen wordt dit aan de leiding afgegeven bij het vertrek). Hang aan jullie koffer ook een kaartje met jullie naam en jullie afdeling erop of een lintje in de kleur van jullie afdeling. Wat ook altijd handig is voor ons, is dat jullie de kledij van jullie kinderen naamtekenen, op die manier is het gemakkelijker om dingen terug te vinden als die verloren zijn gegaan.

Indien er medicatie moet ingenomen worden, wordt dit aan de leiding bij het vertrek afgegeven. (Dit is natuurlijk enkel nodig voor de jongste afdelingen.)

 

Als jullie mee willen gaan, moeten jullie vóór 15 maart inschrijven bij leidster Ruth Van Eenooghe door haar een  mailtje te sturen of te bellen via 0488/46.52.63. Het is zeker belangrijk om dit voor deze datum de doen omdat we op tijd de nodige bestellingen moeten doen!

De prijs voor dit weekend bedraagt 35 euro voor het eerste kind en 30 euro voor het tweede kind. Dit wordt op de dag van het vertrek zelf geregeld. Wanneer jullie op het karmelieten aankomen, gaan jullie naar de leidsters van jullie eigen afdeling om af te rekenen.
Enkel wanneer het echt nodig is kunnen jullie bellen naar onze volwassen begeleider Line Herregods (0486/40.41.62).

 

Wij hebben er al zeker en vast zin in en hopelijk jullie ook!
De leiding

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.