Paasweekend jongens ’17

Beste ouders en chirovrienden,

Binnenkort vindt ons fantastisch paasweekend weer plaats! Dit jaar vertrekken we op woensdag 5 april en keren terug op zaterdag 8 april.
Onze kampplaats ligt dit jaar in Pepingen:

Ter Loo

Kareelstraat 21

1674 Bellingen (Pepingen)


We vertrekken om 13u in perfect uniform op het Karmelieten. Daar krijgen jullie de precieze routebeschrijving van onze verblijfplaats en dan kunnen we allemaal samen naar daar vertrekken. Het is de bedoeling dat de krakjes, de speelclub en de rakkers door hun ouders naar de verblijfplaats worden gebracht. Toppers, kerels en aspiranten zullen via hun leiding nog vernemen hoe en wanneer ze vertrekken. Op zaterdag kunnen jullie jullie kinderen terug oppikken om 13u30 (gelieve dit tijdstip te respecteren).
Indien er op vlak van vervoer problemen zouden zijn gelieve dan een seintje te geven aan een leider, wij zullen een oplossing proberen te voorzien.

Per afdeling zal ook nog een meer gedetailleerde brief volgen met daarin alles wat jullie kind zal moeten meenemen en voor de ouderen hoe het vervoer voor hen zal geregeld worden.

Als jullie mee willen gaan moeten jullie vóór 15 maart inschrijven bij Evert Van de Velde door een hem mailtje te sturen.
Enkel wanneer het echt nodig is, kunnen jullie bellen naar onze volwassen begeleider Pieterjan Kindekens (0498/29.83.26).

Het is zeker belangrijk om dit voor deze datum te doen omdat we op tijd de nodige bestellingen moeten doen!
De prijs voor dit weekend bedraagt 35 euro voor het oudste kind en 30 euro voor het tweede kind. Dit wordt op de dag van het vertrek zelf geregeld. Wanneer jullie op het karmelieten aankomen, gaan jullie naar de leiders van jullie eigen afdeling om af te rekenen.
Wij hebben er al zeker en vast zin in en hopelijk jullie ook!

De paasbivaksen Evert Van de Velde en Jonas Segers.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.