Belangrijke informatie over het bivak ’20

Beste ouders,
Zoals jullie reeds gehoord hebben, kunnen wij deze zomer elf dagen naar Amel trekken. ⛺
We gaan op kamp volgens het bubbelsysteem dat werd opgelegd om ieders veiligheid te garanderen.
We zullen de afdelingen verdelen over twee verschillende en volledig van elkaar gescheiden bubbels.
De kookouders vormen de derde bubbel.
We voorzien twee sanitaire blokken los van elkaar zodat iedereen alles kan doen binnen zijn eigen bubbel.
Ook eten gebeurt in de bubbel.
Daarnaast zullen we ontzettend veel aandacht besteden aan de hygiënische maatregelen zoals ontsmetten, poetsen, handen wassen…
Ook de kookouders staan mee in voor de hygiëne. Daarbovenop zullen zij in alle veiligheid het lekkerste kampeten voor ons maken.

We zijn volop gestart met de logistieke en inhoudelijke voorbereidingen van het meisjes- en jongenskamp.

Dit kunnen we jullie al meegeven:

  • We volgen het charter dat opgesteld werd door de Ambrassade (zie document onderaan).
    Ze ontwikkelden een zomerplan met richtlijnen die gevolgd dienen te worden!
    Wij zullen deze richtlijnen dan ook ten alle tijden zeer strikt opvolgen. We willen jullie graag vragen om het charter door te nemen.
  • We versturen de bivaksboekjes volgende week. Die worden op dit moment aangepast en (deels) herwerkt bij beide groepen.
  • De inschrijvingen gebeuren UITSLUITEND online. Inschrijven is enkel mogelijk van 3 juni tot 10 juni. We bezorgen jullie tijdig het online formulier dat moet worden ingevuld.
  • We gaan dit jaar niet met het openbaar vervoer, maar vragen om jullie kinderen zelf naar het kampterrein te brengen en terug op te halen. Dat verloopt volgens een streng tijdsschema zodat de bubbels niet met elkaar in contact komen.
  • Wanneer de inschrijvingen gesloten zijn laten we weten tot welke bubbel jouw kind behoort. Er volgt nadien ook meer informatie over het tijdschema voor zowel het vertrek als de terugkomst. Dit voor beide groepen.
  • We kunnen dit jaar jammer genoeg geen bezoekdag organiseren aangezien dat een grootschalig evenement is. We hebben begrip voor deze moeilijke keuze, maar er is zeker genoeg Chirowarmte om dit op te vangen voor de kinderen. Post krijgen zal dus des te leuker zijn.

We begrijpen dat het moeilijke tijden zijn, maar we zullen telkens open en eerlijk communiceren naar jullie toe. Dat wordt later nog concreet gemaakt. Jullie ontvangen op tijd al de nodige informatie die nu stap voor stap door ons gestroomlijnd wordt.

Voor vragen kan je altijd terecht bij onze volwassen begeleiders (Line, Griet en Pieter-Jan), de bivaksleiding (Eline, Annabel, Brent, Stijn en Remi) of de groepsleiding (Ruth, Luka, Hanne, Bjarne, Jelle en Dries). Je vindt hun contactgegevens terug op onze website.

Het worden, ondanks alles, toch twee keer elf mooie dagen. We hebben een megagroot kampterrein en we zijn met genoeg om dit tot een goed einde te brengen. We maken er twee onvergetelijke kampen van, in ware Sint-Bartelsfeer.
Één van de weinige dingen waar we nooit aan moesten twijfelen. 😊

Groetjes,
De leiding

De ambrassade -- COM_20200522_zomerplan_jeugdbewegingen_DEF

 

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.