Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feestjaar 2022-2023: Wandeling & chirocafé

11 september 2022 @ 07:00 - 20:00

Op zaterdag 11 september ’22, het eerste weekend van ons feestjaar, nodigen we iedereen graag uit om samen op pad te gaan door Geraardsbergen.
We stippelden 3 mooie wandelingen uit doorheen onze fijne chirostad.
Iedereen is van harte welkom!

Alle informatie vind je  < < <    H  I  E  R  > > > en via deze  < < <  L I N K  > > >  kunnen jullie inschrijven voor de verschillende wandelingen.

Hopelijk tot dan.

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
11 september 2022
Tijd:
07:00 - 20:00
Evenement Categorie:

One Reply to “Feestjaar 2022-2023: Wandeling & chirocafé”

  1. Steven Vander Putten

    Komaan mensen, INSCHRIJVEN aub !! Wat is er beter om met jeugdige vrienden terug oude verhalen op te rakelen tijdens een fikse wandeling in ons mooie Geraardsbergen, speciaal langs tal van voor ons nostalgische chiroplekken ? Vandaar dat we zelfs voor de grootste babbelaars een 50 km-jaar-jubilieum-route mooi hebben bepijld. Misschien een uitdaging, maar misschien ook eens een reden om voor eens en voor altijd die persoonlijke grens te verleggen. Groetjes en tot dan, Steven Vander Putten. (PS : Met je smartphone trouwens heel makkelijk om zelf de route in te korten of af te snijden als het te lastig wordt. Trouwens de 21 km is grotendeels een afkorting van de 50 km. Je kan dus veel bekende wandelaars kruisen!)

    Reageren

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.